За добу,що минула,на території Івано-Франківської області виникло 20 пожеж,з них 13 - в екосистемах

За добу,що минула,на території Івано-Франківської області виникло 20 пожеж,з них 13 - в екосистемах

08.08.15 10:55 0 629
6 серпня о 6:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літної кухні в селі Нижній Вербіж Коломийського району. Вогнем знищено побутову техніку, пошкоджено вікна. На пожежі врятовано літню кухню. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

6 серпня о 16:22 в селі Поточище Городенківського району зареєстровано пожежу господарської будівлі. Вогнем знищено крівлю, 2 т грубих кормів, 0,5 м.куб. дров, пошкоджено перекриття. На пожежі врятовано господарську споруду. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки..

Надвечір до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Яглуш Рогатинського району горить господарська будівля. Внаслідок пожежі знищено шиферне покриття на площі 25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – розряд блискавки.

Того ж вечора о 18:36 було зареєстровано пожежу житлового будинку в селі Прутівка Снятинського району. Вогнем знищено крівлю житлового будинку на площі 120 м.кв.. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

О 18:37 в селі Добовиця Калуського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено підлогу в кімнаті на площі 2 м.кв., пошкоджено кухонний набір та газову плитку. Причина виникнення пожежі – необережне поводження при користуванні газовою плитою.

Вже через півтори години виклик «тривога» пролунав в селищі Войнилів Калуського району, де палав житловий будинок. Згоріло дерев’яне перекриття на площі 4 м.кв., пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі – порушення правил облаштування димоходу..

Того ж вечора о 22:45 в місті Івано-Франківськ горів гараж на території одного із гаражних кооперативів. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3 м.кв. На пожежі врятовано гаражну будівлю та автомобіль марки «ВАЗ 2106». Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки в гаражі.

В області продовжують реєструвати випадки пожеж на відкритих територіях, які виникають через недбалих господарів.

Так, 6 серпня об 11:05 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Загайпіль Коломийського району: горіли післяжнивні залишки на приватній земельній ділянці площею 10 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

Цього ж дня о 12:45 надійшло повідомлення про пожежу в селі Баленці Снятинського району. Вогнем знищено стерню на площі 120 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

Вже пообіді майже одночасно були зареєстровані випадки займання стерні та скирти в Галицькому, Коломийському, Городенківському районах. У всіх випадках причини виникнення пожеж - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

О 15:31 надійшло повідомлення про пожежу в селі Задністрянськ Галицького району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 25 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 16:01 в місті Івано-Франківськ по вулиці Ребета горіло дерево на площі 7 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

Того ж вечора було зареєстровано займання післяжнивних залишків в Рогатинському, Галицькому районах на площі 3,4 га і 5 га відповідно. Причини виникнення пожеж - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Після опівночі в селі Княждвір Коломийського району загорілася копиця сіна. Вогнем знищено 2 т грубих кормів. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пишно святкувати День ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ