В Житомирській області рятувальники навчають дітей безпечному дозвіллю на літніх канікулах

В Житомирській області рятувальники навчають дітей безпечному дозвіллю на літніх канікулах

08.08.15 08:38 0 504
7 серпня на території оздоровчого дитячого табору «Спутник» рятувальники провели семінар-практикум на тему «Безпечне літо». Учасниками заходу стали близько 50 дітей віком від 9 до 15 років.

Працівники ДСНС провели для дітвори відеолекторій щодо дотримання правил пожежної безпеки в побуті та на відпочинку, навели приклади останніх надзвичайних подій, що трапилися за участю дітей в області. Також присутні переглянули навчальний фільми під назвою «Небезпечна знахідка», який наглядно демонструє типи вибухонебезпечних предметів, загрозу, яку можу нести в собі схожа на металобрухт знахідка та роз’яснює алгоритм поведінки при виявленні невідомих предметів. Маленькі розумники взяли активну участь у вікторині з безпеки, демонструючи свої знання та ерудованість.

На завершення заходу –практична частина: на майданчику біля басейну рятувальники навчили відпочиваючих, як правильно користуватися рятувальним кругом та наглядно продемонстрували основні правила порятунку на воді. Діти з радістю повторювали усе побачене і навіть навипередки змагались з працівниками ДСНС.

Завдяки подібним заходам рятувальники прагнуть відвернути увагу дітей від різноманітних небезпечних експериментів та ігор на дозвіллі, які вони повторюють, отримуючи досвід з соціальних мереж через сучасні гаджети та комп’ютери. Профілактичні акції наразі проводяться в закладах оздоровлення дітей по усій області.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Радіо «Вести» отримало ...

КОМЕНТАРІ