В Житомирській області рятувальники проводять рейди по недопущенню виникнення пожеж у лісових масивах

В Житомирській області рятувальники проводять рейди по недопущенню виникнення пожеж у лісових масивах

08.08.15 10:49 0 614
Через спекотну погоду та нехтування елементарних правил пожежної безпеки нерідко виникають пожежі саме на відкритих територіях власних домоволодінь, лісових масивах та степових зонах.

Аби запобігти біді та привернути увагу громадськості до цієї проблеми, 7 серпня у лісосмузі біля селищ Жовтневе та Червона Волока Луганського району працівники Управління ДСНС в області провели рейдову перевірку місць відпочинку громадян на предмет недопущення виникнення лісових пожеж. До профілактичної роботи долучилися і місцеві засоби масової інформації.

Під час роботи рейдової бригади виявлялися поодинокі місця, де громадяни нехтували забороною розпалювання багаття у лісі, тим самим створювали передумови виникнення лісової пожежі.

З ними проводилися профілактичні бесіди, вручалися листівки та пам’ятки застережного характеру, а також роз’яснювались елементарні правила безпечної поведінки у лісах.

Управління ДСНС України у Житомирській області вкотре застерігає: у літній пожежонебезпечний період категорично заборонено розводити багаття у лісі, особливо у суху та спекотну погоду. Наслідки від лісових пожеж можуть бути непоправні.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ