Рекордна крадіжка з ужгородського гіпермаркету

Рекордна крадіжка з ужгородського гіпермаркету

08.08.15 13:22 0 909
У наш час крадіжками велосипедів вже нікого не здивуєш, адже крадуть, практично, кожного дня. Тим не менше, невідомі поки що крадії спромоглися встановити своєрідний «рекорд». Зі складського приміщення гіпермаркету, який дислокується в обласному центрі зухвальці спромоглися якимось дивом вкрасти аж два десятки дорогих велосипедів.

Як повідомили на своєму сайті СЗГ УМВС, наразі міліція розслідує досить дивну крадіжку з відомого ужгородського гіпермаркету, де зловмисники упродовж тижня, під носом в охорони (!), примудрились викрасти 20 дорогих велосипедів. Загальна вартість краденого товару складає понад 63 тисячі гривень.

А все почалося з того, що в Ужгородський міськвідділ міліції зателефонувала адміністратор відомого торгового центру, яка розповіла, що зі складу гіпермаркету невідомі зловмисники викрали 20 велосипедів. Після дзвінка на місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка з?ясувала, що зі складу зникли аж два десятки велосипедів різних моделей.

І тут є кілька цікавих нюансів: слідів проникнення на складському приміщенні не виявили, оскільки двері не були зламані. Тим більше, що територія знаходиться під охороною і є камери відеоспостереження, які на момент скоєння крадіжок чомусь не працювали… Оперативники припускають, що крали, зі складу, певніше за все, упродовж тривалого часу і тому досить дивно те, що зникнення двоколісного транспортного засобу ніхто не помітив.

Працівники та юрист гіпермаркету надати коментарі нашому виданню відмовилися.

Як стало відомо з конфіденційних джерел, у працівників міліції щодо цього злочину є вже певні напрацювання.

За фактом крадіжки правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Однак в оперативників виникло ряд закономірних питань як до охоронців, так і до адміністрації цього гіпермаркету. Розпочато слідство, яке повинно пролити світло на всі темні плями в цій крадіжці з велосипедами.

Іван ЛАДЖУН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Генетическая экспертиза ...
Наступна новина: Тернопільска область: ...

КОМЕНТАРІ