Міністерство оборони України оголосило конкурс на закупівлю квартир для військовослужбовців на вторинному ринку

Міністерство оборони України оголосило конкурс на закупівлю квартир для військовослужбовців на вторинному ринку

08.08.15 09:38 0 484
З метою забезпечити житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, Департаментом капітального будівництва Міністерства оборони України оголошено конкурс на закупівлю квартир на вторинному ринку (готове житло) в регіонах України, а саме у місті Вінниця 85 квартир та у Вінницькій області – до 50.

Закупівля квартир на вторинному ринку здійснюється при умові 100% готовності до заселення з підключенням мереж. До того ж, при наявності оформлених у відповідності до чинного законодавства документів про право власності.

Варто зазначити, що закупівля (придбання) житла для військовослужбовців здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 147 та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в Державному бюджеті на фінансування Збройних Сил України в 2015 році.

Детальна інформація стосовно проведення конкурсу розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України www.mil.gov.ua розділ «Державні закупівлі» підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир». Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 10 серпня 2015 року.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ