Олексій Каспрук: “Громада Буковини є єдиною міцною родиною,якій під силу амбітні завдання”

Олексій Каспрук: “Громада Буковини є єдиною міцною родиною,якій під силу амбітні завдання”

08.08.15 10:12 0 637
Урочисті збори з нагоди 75-річчя утворення Чернівецької області відбулися у музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської. Гостей свята вітали голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, голова обласної ради Михайло Гайничеру, міський голова Олексій Каспрук.

Також на честь річниці було зачитано вітальні телеграми від Президента України Петра Порошенка, Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана.

«У різні часи наш край перебував під владою Молдовського князівства, Австро-Угорщини, Румунії та Радянського союзу. І буковинці з усіх цих періодів брали тільки найкращі риси, – каже Олексій Каспрук. – Тут досі в мирі живуть українці, росіяни, румуни, молдовани, євреї, вірмени і багато інших народів. Щиро дякую усім чернівчанам, буковинцям, які люблять наш край, наше місто і славлять їх своєю невтомною працею, творчими здобутками та героїзмом у зоні АТО. Громада Буковини є єдиною міцною родиною, якій під силу амбітні завдання і плани. Переконаний, що ми подолаємо усі незгоди і гідно використаємо свій потенціал та історичну спадщину, яку нам залишили наші славні попередники».

За заслуги перед територіальною громадою Чернівців міський голова нагородив медаллю “На славу Чернівців” колишнього багаторічного керівника міського комунального підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління” Василя Ломова. За внесок у розвиток спорту Подякою Чернівецького міського голови та цінним подарунком було нагороджено майстра спорту України Валентина Андрійця. Грамоту Чернівецького міського голови за багаторічну наукову діяльність, вагомий особистий внесок в дослідження історії Буковини і Чернівців отримав доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри етнології, античної та середньовічної історії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Михайло Чучко.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Почаєві ...

КОМЕНТАРІ