Затверджено План дій сталого енергетичного розвитку Чернівців

Затверджено План дій сталого енергетичного розвитку Чернівців

08.08.15 08:24 0 543
У рамках реалізації в Чернівцях Європейської ініціативи «Угода Мерів», запровадженої з метою створення і підтримки енергоефективності, відновлювальних джерел енергії та впровадження планів дій сталого енергетичного розвитку міст, до якихЧернівецька міська рада приєдналась у 2014 році, рішенням сесії міської ради затверджено План дій сталого енергетичного розвитку м.Чернівців на 2015-2020 роки.

План дій для сталого енергетичного розвитку розроблений для формування майбутнього, більш детального планування енергетичної політики міста Чернівців. Розроблення та затвердження ПДСЕР – це черговий, третій етап виконання Чернівецькою міською радою своїх політичних зобов'язань в рамках членства в Європейській ініціативі «Угода Мерів» щодо вжиття конкретних заходів по зменшенню обсягів викидів парникових газів та скорочення споживання енергетичних ресурсів в Чернівцях.

На даний час здійснюється підготовча робота для подання Плану дій сталого енергетичного розвитку Чернівців на 2015-2020 роки на розгляд та погодження в Європейську комісію «Угода мерів».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Колектив «INSO-Львів» ...

КОМЕНТАРІ