Чернівецька область: впродовж останньої доби виникло 6 пожеж

Чернівецька область: впродовж останньої доби виникло 6 пожеж

08.08.15 10:54 0 622
За останню добу в Чернівецькій області виникло 6 пожеж, 2 з яких сталися в Новоселицькому районі. Так, у селі Берестя Новоселицького району горіла господарська будівля. Оскільки споруда була дерев’яною, вогонь швидко поширювався по будівлі. Люди, які помітили пожежу, спочатку намагалися самотужки ліквідувати небезпеку, однак коли вогонь охопив значну площу, громадяни зрозуміли, що самотужки їм не справитися, тому вони зателефонували за номером 101. За місцем виклику виїхали вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Котелеве. Оскільки поруч із господарською будівлею знаходився житловий будинок, то першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого розповсюдження вогню. Рятувальники локалізували пожежу, запобігши поширенню полум’я. В подальшому пожежа була ліквідована. Площа пожежі склал 120 кв.м.. Вогнем знищено покриття господарської будівлі.

Ще одна пожежа в Новоселицькому районі сталася у селі Черленівка. Пожежа виникла в господарській будівлі. Так, як люди помітили пожежу ще на початковій стадії горіння і вогонь не встиг поширитися на велику площу, місцевому населенню вдалося ліквідувати пожежу за допомогою підручних засобів. Вогнем пошкоджено частково покриття будівлі.

Всього під час пожеж, які виникли за останню добу в Чернівецькій області, рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 4 будівлі. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Пишно святкувати День ...

КОМЕНТАРІ