Бійці АТО організовують на Житомирщині фестиваль патріотичної пісні

Бійці АТО організовують на Житомирщині фестиваль патріотичної пісні

08.08.15 11:47 0 646
З 29 по 30 серпня у місті Коростень Житомирської області відбудеться перший відкритий міжнародний фестиваль патріотичної пісні та поезії «Загартовані вогнем», який організовують бійці АТО.

Про це організатори заходу повідомляють у Facebook.

«Я знаю серед бійців та добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть прекрасні вірші та музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні всім, бо саме ми творимо нову історію нашої країни. Пісні та поезія, написані про військову дружбу і відвагу, любов до Батьківщини звучать в окопах, але ще не зазвучали на всю Україну. Так народилася ідея створити фестиваль патріотичної пісні та поезії «Загартовані вогнем», – повідомив заступник командира взводу батальйону «Донбас» Ігор Чайковський (позивний «Артист»), який є ініціатором фестивалю.

До участі у фестивалі запрошують музикантів, композиторів, авторів та виконавців. «Усіх, кому дорога пам’ять про загиблих хлопців, про наші з ними спільні цінності, значення яких весь наш народ розуміє тільки зараз», – зазначив Ігор Чайковський.

Взяти участь може кожен бажаючий: автори, виконавці, композитори. Для цього потрібно лиш подати заявку на адресу zagartovany@gmail.com або заповнити попередньо гуглформу

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України закликає ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ