Волинська міліція розслідує факт жорстокого побиття лучанина

Волинська міліція розслідує факт жорстокого побиття лучанина

08.08.15 08:21 0 543
Трагедія трапилася 31 липня. Із тяжкими травмами у Луцьку міську клінічну лікарню доставили жителя обласного центру. Молодий чоловік, не приходячи до тями, через кілька днів помер.

О 20:40, 31 липня, у чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області повідомили про бійку на вулиці Дубнівській. Вже о 21:50 лікарі повідомили про госпіталізацію у реанімаційне відділення із тілесними ушкодженнями жителя обласного центру. Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції.

Під час досудового розслідування встановлено, що тілесні ушкодження лучанину нанесли двоє чоловіків. Чоловіка із важкими травмами госпіталізували у реанімаційне відділення, де він через кілька днів, не приходячи до тями, помер.

У рамках кримінального провадження проводиться досудове розслідування. Призначено судово-медичну експертизу. Особи зловмисників встановлено. Найближчим часом їм буде повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (тобто нанесення тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі до десяти років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затверджено План дій ...

КОМЕНТАРІ