Тернопільска область: хроніка подій

Тернопільска область: хроніка подій

08.08.15 13:26 0 686
6 серпня о 07:51 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу дерев’яної прибудови до господарської будівлі громадянина 1983 року народження в селі Дзвиняча Збаразького району. Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яну прибудову площею 60 м.кв. та близько 2 тон грубих кормів. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди села Вишнівець.

Того ж дня о 8:01 в селі Ридоміль, Кременецького району в господарській будівлі виникла пожежа. Вогнем знищено покрівлю на площі 150 м.кв, та близько 1 тони грубих кормів, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23 - го державного пожежно - рятувального поста міста Почаїв, під час гасіння врятовано 3 будівлі.

6 серпня о 11:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Колодно, Збаразького району виникла пожежа післяжнивних залишків на полі. Внаслідок пожежі вогнем знищено пожнивні залишки на площі 7 га. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4 –ї державної пожежно – рятувальної частини Управління, завдяки швидким та організованим діям вогнеборців врятовано 10 га соломи в покосах.

Того ж дня о 12:16 в селі Дзвинячка, Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Внаслідок події вогнем знищено суха трава на площі 1 га. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди смт. Мельниця – Подільська.

6 липня о 12:30 в селі Підзамочок, Бучацького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Внаслідок пожежі вогнем знищено суха трава на площі 1 га. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 9 – ї державної пожежно – рятувальної частини Управління.

Того ж дня о 14:00 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу післяжнивних залишків на одному із полів у селі Колодно Збаразького району. Вогнем знищено пожнивні залишки на площі 7га. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно – рятувальної частини Управління, врятовано 10 га соломи в покосах.

6 липня о 14:02 в селі Лозівка Підволочиського району на одному із полів аграрних господарств виникла пожежа післяжнивних залишків. Вогнем знищено пожнивні залишки на площі 15 га. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. На ліквідації пожежі працювали черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління та місцева пожежна комана села Кошляки, додатково було залучено техніку та працівників аграрного господарства., під час гасіння пожежі врятовано поле з пшеницею на колосі площею приблизно 40 га.

Того ж дня о 14:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в селі Зеленче Теребовлянського району виникла пожежа сухої трави в одному із приватних домогосподарств. Вогнем знищено суху траву на площі 0,08га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

6 липня о 18:15 на відкритій території, поблизу села Велика Березовиця Тернопільського району виникла пожежа сухої трави та сміття на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та сміття на площі 0,02 га. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління.

Того ж дня о 21:24 до оперативно-диспетчерської служби Управління надійшло повідомлення про пожежу сміття на місцевому сміттєзвалищі в селі Старий Збараж Збаразького району. Вогнем знищено сміття на площі 50 м кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.

6 липня о 23:37 в місті Заліщики виникла пожежа сміття на міському сміттєзвалищі. Вогнем знищено сміття на площі 150 м кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рекордна крадіжка з ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ