Рівненщина:

Рівненщина: "Готуй сани влітку,а віз - взимку"

08.08.15 13:59 0 710
Із підвищенням тарифів на газ постала необхідність переходу до більш економних видів палива, особливо бюджетним підприємствам, у яких і так кошти обмежені. Стосовно заміни газових котлів на шнекові автоматичні котли та опалення твердим паливом приміщень радивилівська районна лікарня звернулась до ТОВ «Тепло-Енергія» м. Корець. Відповідно виникла необхідність у підборі кваліфікованих спеціалістів для виконання роботи за посадою «машиніст (кочегар) котельної».

Для вирішення питання створення нового колективу, який буде працювати на новому устаткуванні, забезпечувати роботу котельні, а головне тепло у приміщення лікарні, створювати затишок і комфорт медперсоналу та пацієнтам у зимовий період, керівництво ТОВ «Тепло-Енергія» звернулось до районного центру зайнятості. Було подано чотири вакансії у підборі персоналу.

Фахівці центру зайнятості зреагували на потреби роботодавця і провели міні-ярмарок вакансій. У заході взяли участь представник ТОВ «Тепло-Енергія» Людмила Бучин та безробітні району. Людмила Ванцівна розповіла про умови праці, технологію виробництва, техніку безпеки. Наприкінці ярмарку було здійснено підбір п'ятьох осіб, які напередодні опалювального сезону пройдуть підвищення кваліфікації та по закінченню навчання будуть працевлаштовані на нові робочі місця, з новою апаратурою в нову котельню.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сезонность как важный ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ