Рівненщина: день відкритих дверей КТ

Рівненщина: день відкритих дверей КТ "Радивилівська меблева фабрика"

08.08.15 09:57 0 648
Підприємство КТ «Радивилівська меблева фабрика» вже багато років спеціалізується на виробництві меблів з натуральної деревини, насамперед спалень, а також диванів, крісел, комодів, інших одиничних виробів, створених кращими майстрами Радивилова в класичному та сучасному стилях, яким притаманна надійність, природність, гармонійне поєднання форм і ліній, а також практичність.

Із підняттям цін на імпортні товари, збільшився попит на товари вітчизняного виробництва, а тому на підприємстві є завжди робота та можливість працевлаштуватись.

Фахівці Радивилівського районного центру зайнятості 6 серпня провели день відкритих дверей на виробництві КТ «Радивилівська меблева фабрика».

У заході взяли участь безробітні та майстри виробництва. Інспектор по роботі з кадрами Тетяна Іванюк поінформувала, що із збільшенням замовлень виникла додаткова необхідність в кадровому забезпечені підприємства персоналом. На даний час виникла потреба в таких робітниках як верстатник деревообробних верстатів, шліфувальник по дереву, токар по дереву та лакувальник.

Присутніх ознайомили з процесом виробництва меблів від заготівельної до пресувальної та до оздоблювальної дільниці, умовами праці, розмірами заробітної плати та пакетом соціальних послуг. По завершені заходу безробітні отримали на їх запитання вичерпну інформацію стосовно запропонованої роботи, а також можливістю вивчення професії та робочого місця шляхом проходження навчання на виробництві.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Житомирщина: за добу ...

КОМЕНТАРІ