Фонд Навального заявив,що чиновники в Росії далі їдять заборонені продукти

Фонд Навального заявив,що чиновники в Росії далі їдять заборонені продукти

08.08.15 14:15 0 665
У Росії Фонд боротьби з корупцією опозиціонера Олексія Навального за результатами власного розслідування заявив, що російські чиновники далі вживають продукти, на які в цій країні діє ембарго. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як мовиться в повідомленні на його сайті, працівники фонду почали відстежувати державні закупівлі пармезану і нині стверджують, що російські чиновники «уминають за обидві щоки» «підсанкційні» продукти.

Зокрема, фонд пише, що державні замовлення банкетів із забороненою в Росії продукцією регулярно проводить мерія столиці країни Москви. Пармезан і моцарелу також замовляли чиновники МВС і Міноборони Росії. Фонд боротьби з корупцією дає посилання на документи про це.

Ембарго на деякі імпортні продукти в Росії запровадили у відповідь на санкції Заходу за окупацію і спробу анексії Росією Криму і дестабілізацію на Донбасі. У четвер, 6 серпня, заборонені до ввезення продукти в Росії почали знищувати, відповідно до указу президента Володимира Путіна. Тільки за той один день було знищено 319 тонн харчів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ