Росія: опозиціонери в Новосибірську завершили голодування

Росія: опозиціонери в Новосибірську завершили голодування

09.08.15 08:02 0 719
Активісти «Демократичної коаліції», якій відмовили в реєстрації на місцеві вибори в російському Новосибірську, 8 серпня, оголосили про припинення голодування. Про це повідомив у Фейсбуці один з учасників голодування, голова виборчого штабу партії ПАРНАС Леонід Волков. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Раніше лідери опозиції Олексій Навальний, Михайло Ходорковський і Михайло Касьянов закликали активістів припинити голодування, яке вони тримали вже 12-й день.

«Після шньої госпіталізації Сергія Бойка ми провели коротку дистанційну нараду у складі Ходорковський – Касьянов – Навальний і вирішили закликати Леоніда Волкова, Єгора Савіна, Сергія Бойка, Олександра Форова і Федора Горожанка припинити голодування».

Навальний також зазначив, що, на його думку, є потреба у проведенні великого мітингу в Москві 13 вересня, коли в Росії відбуватимуться вибори, до яких не була допущена «головна опозиційна партія».

Сергій Бойко був госпіталізований з підозрою на стенокардію. Про погіршення його стану здоров’я повідомив в Твіттері Леонід Волков.

27 липня обласна виборча комісія в Новосибірську не допустила партію ПАРНАС до виборів, визнавши недостовірними майже півтори тисячі підписів. Після цього Леонід Волков і ще п’ять активістів оголосили голодування на знак протесту.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: вогнеборці ...
Наступна новина: Через бездарність уряду ...

КОМЕНТАРІ