Житомирщина: вогнеборці області за добу ліквідували 6 займань сухостою

Житомирщина: вогнеборці області за добу ліквідували 6 займань сухостою

09.08.15 08:01 0 640
7 серпня о 13:56 на пункт зв’язку 23-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Черняхів надійшло повідомлення про займання сухої трави поблизу села Мала Горбаша. Пожежу виявили мешканеці населеного пункту, саме вони і зателефонували до служби порятунку «101».

По прибуттю до місця виклику рятувальники з’ясували, що горить суха трава на площі близько 2 га і полум’я розповсюджується в сторону будівель селян. Локалізувати пожежу вдалося о 14:51 та повністю ліквідувати о 16:19, цим самим врятувавши споруди.

Цього ж дня по області зафіксовано ще 5 випадків займання сухостою два рази у Коростеньському районі та у Житомирському, Романівському і Брусилівському районах. Вогнеборцям вдалося швидко відреагувати, не давши вогню розповсюдитись. Полумям знищено близько 11 га сухої рослинності. Загиблих та травмованих немає. Наразі обставини всіх подій встановлюють фахівці.

Шановні громадяни ДСНС України у Житомирській області у зв’язку з підвищеною пожежною небезпекою, вкотре закликають громадян не використовувати відкритий вогонь на вулиці, не кидати на землю недопалки цигарок та сірників. У випадку необхідності розведення вогню в побуті, слідкувати за розвитком подій і не допускати неконтрольованого розповсюдження вогню. Завжди мати поруч напоготові засоби пожежогасіння.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Паркет: особенности ...
Наступна новина: Росія: опозиціонери в ...

КОМЕНТАРІ