Волинянин їздив із підробленим водійським посвідченням

Волинянин їздив із підробленим водійським посвідченням

09.08.15 08:47 0 579
За рішенням Луцького міськрайонного суду, чоловікові доведеться сплатити 850 гривень штрафу.

Досудовим слідством встановлено: посвідчення водія підсудний придбав у невідомої особи в липні минулого року. «Продавця» документа він знайшов у мережі Інтернет, тож посвідчення на право керування транспортними засобами різних категорій отримав у поштовому відділені.

У вчиненні кримінального правопорушення волинянина викрили правоохоронці. У червні автомобіль «Фольксваген Т4», за кермом якого він перебував, зупинили на вулиці обласного центру співробітники Державтоінспекції. На вимогу пред'явити документи, що підтверджують його право керування транспортним засобом, водій надав підроблене посвідчення.

Луцький міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, яка була укладена між прокурором та обвинуваченим. Відповідно до її умов, підсудного визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. У результаті чоловікові присуджено штраф - 850 гривень. Підроблене посвідчення водія, за рішенням суду, знищено.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: Ужгородцям показали ...

КОМЕНТАРІ