На Тернопіллі рятувальники привітали ветерана пожежної охорони з 60-річчям

На Тернопіллі рятувальники привітали ветерана пожежної охорони з 60-річчям

09.08.15 11:55 0 650
6 серпня в Кременецькому районному відділі Управління ДСНС України у Тернопільській області очільник пожежно-рятувальної служби області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей в присутності голови Кременецької РДА Сергія Сімчука, особового складу та керівництва Кременецького РВ ДСНС області привітав підполковника внутрішньої служби у відставці Ананія Івановича Стрільчука з нагоди 60-річчя. Від імені всіх працівників пожежно-рятувальної служби Тернопільщини він побажав ветерану пожежної охорони міцного здоров'я, родинного тепла, щастя, благополуччя та мирного неба над головою та подякував за його довголітню службу на благо народу України.

Службі в пожежній охороні Кременецького району Ананій Іванович віддав 26 років. Свою трудову діяльність він розпочав ще у далеких 70-х роках інспектором пожежного нагляду району. Далі працював на різних посадах середнього та старшого начальницького складу. З 1986 його призначили начальником пожежної охорони району. Відтоді він 16 років очолював вогнеборців Кременеччини. У 2002 Ананій Стрільчук в чині підполковника внутрішньої служби вийшов на заслужений відпочинок.

йому – 60. Та в свої золоті роки він, завжди життєрадісний та повний енергії, не мислить себе без пожежної охорони. Він активно пропагує славетні традиції та історію становлення пожежно-рятувальної служби краю. Будучи ветераном продовжує здійснювати вагомий внесок у виховання молодого покоління вогнеборців, допомагаючи їм в оволодінні необхідними професійними навиками та формуванні моральних якостей і відповідального ставлення до службової діяльності.

Справу батька гідно продовжує його син, майор служби цивільного захисту Олександр Стрільчук, який служить у місті Почаїв на посаді командира пожежно-рятувального відділення 23-го державного пожежно-рятувального поста.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ