Громадський порядок у парках Тернополя забезпечуватимуть велопатрулі

Громадський порядок у парках Тернополя забезпечуватимуть велопатрулі

09.08.15 11:22 0 586
Громадський порядок у Тернополі забезпечуватимуть спеціальні велопатрулі із числа працівників міліції. Для них, за кошти міського бюджету, спеціально придбали велосипеди та інше необхідне обладнання. Наразі пілотний проект розпочався у двох парках та у центральній частині міста. Ідея створення велосипедних патрулів належить міському голові Тернополя Сергію Надалу та керівництву правоохоронних органів.

«У літній період у парках Тернополя охорону громадського порядку, виявлення адміністративних правопорушень та допомогу тернополянам надаватимуть велопатрулі, - розповідає міський голова Сергій Надал. - У місті діє програма «Безпечне місто», яка передбачає створення системи відеоспостереження та ряд інших заходів. І саме у рамках цієї програми ми профінансували придбання велосипедів та іншої необхідної техніки для патрулів».

До слова, правоохоронці й раніше цілодобово здійснювали патрулювання паркових зон Тернополя, тепер же завдяки велосипедам вони оперативніше виявлятимуть правопорушення та надаватимуть допомогу городянам. З часом кількість патрулів у місті планують збільшити.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валерій Коровій: Базова ...
Наступна новина: Чернівці: На засіданні ...

КОМЕНТАРІ