Хмельницька область: рятувальники стежать за пожежною безпекою у екосистемах

Хмельницька область: рятувальники стежать за пожежною безпекою у екосистемах

09.08.15 15:23 0 589
Через тривалу спекотну погоду зросла кількість випадків горіння сухої трави та стерні. Найчастіше виникають такі пожежі саме на відкритих територіях приватних господарств, лісових масивах, вздовж доріг та на полях, де проводиться збирання зернових культур.

Тож, аби не допустити пожеж в екосистемах, 7 серпня рятувальники разом із працівниками Державної екологічної інспекції області здійснили спільні рейди жнивними масивами Славутського, Старокостянтинівського та Хмельницьогоко районів.

Під час заходів велика увага приділялась профілактиці щодо заборони спалювання стерні та рослинних залишків. Наголошувалося на обережному поводженні з вогнем, а також дотриманні вимог правил пожежної безпеки. Сер аграріїв рятувальники ДСНС розповсюджували листівки та пам’ятки застережного характеру.

Шановні громадяни, будьте дуже обережними з вогнем у межах будь-якої природної території, щоб ваша необережність не стала причиною пожежі. Ніколи не підпалюйте суху траву або стерню, не викидайте недопалки поблизу доріг. Якщо ви помітили пожежу негайно зателефонуйте до Служби порятунку «101».

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Станом на 7 серпня ...

КОМЕНТАРІ