На Хмельниччині рятувальники взяли участь у заняттях із проведення евакуаційних заходів

На Хмельниччині рятувальники взяли участь у заняттях із проведення евакуаційних заходів

09.08.15 10:16 0 614
6 серпня в приміщенні Красилівського міського будинку культури відбулося заняття з проведення евакуаційних заходів (із розгортанням приймального пункту евакуації), участь у яких взяли красилівські рятувальники, працівники Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області Хмельницької області та відділу з питань цивільного захисту Красилівської райдержадміністрації. Захід проведений із метою організації належної підготовки та практичного відпрацювання функціональних обов’язків органами управління евакуаційних заходів, вироблення єдиних підходів в організації вирішення питань цивільного захисту та набуття практичного досвіду.

За задумом умовних навчань, на Хмельницькій атомній електростанції в м. Нетішин сталася аварія, в наслідок якої необхідно евакуювати 35,8 тис. жителів м. Славута, які попадають в 30-кілометрову зону ураження.

На базі Красилівського міського будинку культури було розгорнуто пункт прийому евакуйованих. За допомогою залізничного транспорту населення прибуло в пункт висадки, що знаходиться на залізничній станції м.Красилів, де їх умовно чекали 35 автобусів та 40 вантажних автомобілів, що задіються для доставки евакуйованого населення в приймальний евакуаційний пункт для проведення обліку евакуйованих та супроводження їх в місця їхнього подальшого перебування. Для цього на території району було створено 19 пунктів прийому громадян.

На завершення навчань керівник навчань підвів підсумки та наголосив про необхідність проведення таких навчань якомога частіше та із залученням необхідної кількості як і людей так і техніки.

Красилівський районний сектор

ГУ ДСНС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині рядові ...
Наступна новина: Проводиться перевірка щодо ...

КОМЕНТАРІ