Хмельниччина: дорогі ветерани та працівники будівельної галузі!

Хмельниччина: дорогі ветерани та працівники будівельної галузі!

09.08.15 08:04 0 622
Щиро вітаю працівників будівельних організацій, підприємств з виробництва будівельних матеріалів та конструкцій, проектних організацій, ветеранів будівельної галузі з професійним святом – Днем будівельника.

Ви обрали складну, але водночас надзвичайно важливу професію. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

Вже другий рік ми живемо у складній суспільно-політичній та економічній ситуації. Ця ситуація випробовує нас на витривалість, чесність, патріотизм, впевнену громадянську позицію, відповідальність та небайдужість.

Знаю, що багато керівників та працівників будівельних підприємств надали значну допомогу військовим частинам та учасникам антитерористичних операцій.

З квітня область виконувала державне завдання щодо будівництва інженерних споруд на третій лінії оборони у Донецькій області для зміцнення обороноздатності держави.

Вдячний підрядникам, усім, хто був задіяний, допомагав та долучився до виконання цих робіт.

Нам є чим пишатися. Адже за останні роки будівельники області впевнено нарощують темпи виконання робіт. За перше півріччя цього року підприємствами області виконано будівельних робіт на суму понад 500,0 млн.гривень, що на 5% більше минулорічних показників. Здійснювали будівельну діяльність 210 підприємств. Збільшилось будівництво житлових будівель – на 15,6%, інженерних споруд – на 22,0%.

Впевнений, що всі непрості завдання, які стоять перед будівельним комплексом області, будуть виконані. Будівельники – люди особливого гартування, які спроможні навіть за самих несприятливих умов продовжувати розвивати свою галузь.

Переконаний, що ми спільно подолаємо всі негаразди, розбудовуючи нашу державу.

Слава Україні!

З повагою

голова обласної державної адміністрації

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: опозиціонери в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ