Тернопіль патрулюватимуть на велосипедах

Тернопіль патрулюватимуть на велосипедах

09.08.15 15:05 0 581
У Тернополі з'явився велопатруль, який охоронятиме паркові зони міста. 7 серпня на Театральному майдані міста правоохоронці на велосипедах пройшли урочистий інструктаж.

Як повідомив заступник начальника обласного управління міліції – начальник міліції громадської безпеки Руслан Балик правоохоронці на двоколісному транспорті патрулюватимуть набережну ставу, центр міста, надаватимуть допомогу мешканцям обласного центру, інформують у СЗГ УМВС в Тернопільській області.

«Цей пілотний проект у рамках програми «Безпечне місто», який ми запровадили у міськвідділі з ініціативи керівництва обласної міліції та міської ради. Несення служби на велосипедах має чимало переваг перед пішим патрулем. Це в першу чергу швидкість реагування на правопорушення та оперативність», – зазначив начальник Тернопільського міського відділу міліції Петро Гукалюк.

Побажав велопатрульним гідно нести службу голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Ми очікуємо від нововведення скорочення часу реагування на заяви мешканців до п'яти хвилин і підвищення ефективності роботи правоохоронців, особливо в паркових зонах міста, - наголосив Степан Барна. - Також у цей спосіб ми захищаємо унікальну екологічну систему Тернополя. А щодо велосипедів, можемо сказати, що це – чудовий транспорт, який забезпечує оперативність та дозволяє підтримувати себе у хорошій спортивній формі».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мінкультури оприлюднило ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ