У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві жінка отримала 20% опіків тіла

У Рівненській області під час пожежі у приватному господарстві жінка отримала 20% опіків тіла

09.08.15 12:43 0 598
07 серпня о 23:30 в Службу порятунку Корецького району за номером «101» надійшло повідомлення, що у приватному господарстві села В. Клецька виникла пожежа. На місце події було негайно направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Прибувши за вказаною адресою було встановлено, що вогнем охоплено дерев’яну господарчу будівлю. Рятувальники негайно приступили до ліквідації пожежі. Існувала загроза поширення полум’я на поряд розташовану прибудову та житловий будинок. Тому вогнеборці подали водяний ствол на захист цих споруд. Ускладнювало гасіння пожежі, те що дерев’яна господарча будівля була значних розмірів (18х10м.) та вщент заповнена сухим сіном і соломою. Проте вогнеборця вдалося приборкати вогонь та врятувати поряд розташовані будівлі. Пожежа була локалізована о 00:55, а ліквідована о 03:15.

На пожежі отримала опіки кінцівок та поясниці (усього 20% тіла) донька господарки громадянка Надія 1963 року народження. Опіки тримала намагаючись вивести з палаючої будівлі корову. Жінці була надана медична допомога, наразі вона перебуває під наглядом медиків в Корецькій центральній районній лікарні. Вогнем знищено господарчу будівлю.

Причина пожежі та розмір збитків з’ясовуються.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Пам’ятка ...
Наступна новина: Валерій Коровій: Запуск ...

КОМЕНТАРІ