У Тернополі протестували єдину в Західній Україні картингову трасу

У Тернополі протестували єдину в Західній Україні картингову трасу

09.08.15 08:19 0 675
Картингісти із нашої, Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей 8 серпня, випробовували відновлену трасу. Унікальному спортивному комплексу аналогів немає в усій Україні. На площі у два гектари розташована єдина у Західній Україні спеціалізована 750-метрова траса для картингу, авіамодельний і автомодельний корди і міні-футбольний стадіон. На базі Тернопільського обласногокомунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді (комунальна установа обласної ради) активно працює секція картингу. Проте траса потребувала ремонту. Цьогоріч завдяки благодійникам та меценатам (роботи обійшлися понад 6 мілн. грн.) її відремонтували. Саме тому тестували вже відновлену трасу.

За захоплюючим видовищем спостерігали перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Коментуючи подію, Сергій Тарашевський наголосив: «Це надзвичайно добре, що у нинішні складні часи відремонтовуються та будуються спортивні об'єкти, що є благодійники, які спонсорують такі роботи. Адже це вкладання у найважливіше – у нашу молодь, а отже – у майбутнє. Від усієї обласної ради висловлюю велику вдячність спонсорам. Переконаний, що сюди активно приходитимуть займатися юні спортсмени. Відбуватимуться серйозні змагання. Тут виховуватимуться сильні, мужні особистості. Адже саме таких рис характеру потребує цей вид спорту».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Закарпатські митці ...

КОМЕНТАРІ