В Луцьку члени депутатської комісії розглянули питання резонансного побиття,що призвело до загибелі чоловіка

В Луцьку члени депутатської комісії розглянули питання резонансного побиття,що призвело до загибелі чоловіка

10.08.15 10:09 0 532
На прохання секретаря міської ради Сергія Григоренка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Андрій Буй, Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Богдан Шиба розглянули питання про резонансне побиття молодого чоловіка 31-го липня, після чого той помер.

Сергій Григоренко нагадав, що кілька днів тому у місті відбулося резонансне побиття людини, яка померла. Є різна інформація щодо цієї прикрої події. Міська рада, комісія міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту повинні зайняти принципову позицію щодо розслідування цього випадку, взяти його на контроль.

Члени комісії попросили поінформувати начальника Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Ігоря Муковоза про розслідування події. Ігор Муковоз запевнив, що міліція, прокуратура, медичні експерти, усі причетні до розслідування цього випадку діють в межах чинного законодавства. 31 серпня о 20. 00 год. працівники міськвідділу внутрішніх справ прибули на місце події, для встановлення обставин. Учасники побиття були затримані, а потім відпущені. Адже на момент, коли відбувалася ця подія, у правоохоронців, зокрема, міліції і прокуратури не було жодних законних підстав для затримання цих осіб. Міліція діяла в правових рамках. Станом на 14 год. 15 хв. усі учасники подій затримані, доправляються у Луцький міськвідділ внутрішніх справ, де буде оголошено їм про підозру. “Я обіцяю абсолютно об'єктивне розслідування цієї справи”- запевнив Ігор Муковоз.

Депутати взяли до відома інформацію і просили керівника міськвідділу міліції розслідувати цю справу об'єктивно і неупереджено.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: Тернопілля: польовий ...

КОМЕНТАРІ