“У Луцьку працюють високопрофесійні,порядні та надійні будівельники”,- міський голова Микола Романюк

“У Луцьку працюють високопрофесійні,порядні та надійні будівельники”,- міський голова Микола Романюк

10.08.15 11:09 0 633
У другу неділю серпня професійне свято відзначають будівельники. Завдяки фахівцям цієї галузі здійснюється економічне зростання країни. Зведені їхніми руками будинки, підприємства, торгово-розважальні заклади разом з історичними надбаннями стають окрасою нашого міста та держави.

напередодні свята, в приміщенні обласної ради відбулись урочистості з нагоди Дня будівельника. Слова вітань на адресу присутніх лунали від заступника голови обласної державної адміністрації Світлани Мишковець, голови обласної ради Валентина Вітра та Луцького міського голови Миколи Романюка.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк від імені всіх лучан подякував за щоденну, кропітку роботу. «Ви формуєте обличчя держави та нашого міста. Тож нехай у Луцьку буде побільше будівельних кранів, адже якщо буде працювати будівництво — працюватиме й економіка”, - зазначив він.

Міський голова переконаний, що у Луцьку працюють достойні, високопрофесійні будівельники, які використовують нові європейські технології, виконують роботу оперативно та якісно. Він висловив їм щиру вдячність за порядність та надійність. “Я завжди буду лобіювати наших будівельників, які створюють робочі місця і першими платять податки до місцевого бюджету”, - зауважив Микола Романюк.

Особливі слова вдячності звучали тим, які будували фортифікаційні споруди на сході нашої держави. “Це вселяє кожному з нас віру у те, що далі агресор не пройде”, - наголосив міський голова.

“Хай вас Бог береже, нехай у нашій державі якнайшвидше запанує мир”, - зазначив Микола Романюк.

Під час урочистостей кращим працівникам галузі було вручено низку відзнак.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку муніципали ...

КОМЕНТАРІ