На Волині засудили чоловіка,який обстріляв із автомата автомобіль знайомого

На Волині засудили чоловіка,який обстріляв із автомата автомобіль знайомого

10.08.15 08:42 0 616
Рішенням суду йому призначено три роки й три місяці тюремного строку.

Подія трапилася у березні в місті Ківерці. Чоловік тільки-но повернувся із зони АТО. Односельчанин нагадав йому за кошти, який він заборгував. Після опівночі підозрюваний взяв до рук зброю і вирушив до будинку «кредитора». Дорогою він помітив його автомобіль, тож вирішив помститися - розстріляв мікроавтобус із автомата.

Про подію правоохоронцям повідомили власники пошкодженого транспортного засобу. Того дня зловмисника затримали правоохоронці та провели в його оселі обшуки. Окрім автомата Калашникова калібру 5,45 мм, міліціонери знайшли та вилучили 108 набоїв та п'ять корпусів гранати Ф-1 із запалами.

Як пояснив чоловік у суді, зброю та боєприпаси привіз додому із зони АТО та переховував у підвалі власного помешкання. А вдатися до таких дій його підштовхнули повідомлення з погрозами від сусіда, які надходили йому на мобільний телефон.

Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення та пошкодження майна ) Кримінального кодексу України.

Тож рішенням Ківерцівського районного суду чоловікові присуджено три роки й три місяці позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Тернополі офіційно ...

КОМЕНТАРІ