На Крижопільщині Голова Державної казначейської служби України провела презентацію розвитку Казначейства

На Крижопільщині Голова Державної казначейської служби України провела презентацію розвитку Казначейства

11.08.15 08:57 0 522
Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз провела нараду з головами виконавчих комітетів селищної та сільських рад району, розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, бухгалтерами бюджетних установ.

У нараді також взяли участь начальник Головного управління Державної казначейської служби України у Вінницькій області Сергій Бакута, голова районної державної адміністрації Валентин Панчук, голова районної ради Анатолій Стратієвський.

Метою зустрічі стала презентація концепції розвитку Казначейства, зокрема, перехід до системи дистанційного обслуговування клієнтів «Клієнт Казначейства – Казначейство», що дає можливість розпорядникам та одержувачам бюджетних коштів працювати в режимі реального часу та значно зменшить фінансові витрати на відрядження, друк документів, забезпечить високий ступінь достовірності інформації.

Зупинилась Тетяна Слюз на окремих питаннях Бюджетного кодексу, «плюсах» і «мінусах» дистанційно-казначейського обслуговування та інших досить корисних і важливих питаннях.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині група ...

КОМЕНТАРІ