У Хмельницькому працює виставка товарів для військових

У Хмельницькому працює виставка товарів для військових

11.08.15 11:06 0 532
У приміщенні Хмельницької обласної телерадіокомпанії «Поділля-центр» відкрилась виставка товарів для військових, які виготовляють підприємці Хмельниччини.

На виставці побував голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, адже він постійно переймається проблемами і потребами наших військових.

За словами одного з організаторів виставки Олександра Василишина, поки на виставці свою продукцію представили шість фірм з Хмельницького та Красилова. Однак волонтери закликають відгукнутись й інших підприємців. Тут можна побачити не лише повну амуніцію для солдата (сухі борщові набори, взуття, тактичні розгрузки, теплий одяг, балаклави, бронежилети), а й протези.

Серед експонатів є безпілотний коптер українського виробництва. Розробка авіамоделіста Сергія з 15-річним стажем може безшумно підніматись на висоту до двох кілометрів, стійка до вітру та завдяки камері з 52-кратним зумом може слугувати “очима” військових на досить великих відстанях.

Також на виставці представлені бронежилети фірми VELMET. За словами одного з організаторів виставки Олександра Василишина, у свій час цей виробник збив ціну по всій Україні на бронежилети, оскільки продукт є якісним, проте без завищення ціни.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ