Хмельниччина: «КАМАЗ» для АТО

Хмельниччина: «КАМАЗ» для АТО

11.08.15 09:51 0 593
Це уже не перша автомашина та інша техніка, що була відремонтована і відправлена в зону АТО за сприяння підприємств і підприємців Хмельницького району. Свого часу працівники Чорноострівського КХП оновили і направили українським воякам вантажний автомобіль. Не залишилися осторонь благородної справи – відремонтували техніку і надали її в розпорядження українській армії й командування Грузевицької військової частини А 3013.

Незабаром у зону АТО відправиться й військовий КАМАЗ 5320, АЦ-8,7 (паливо цистерна), який довгий час перебував на базі зберігання Збройних Сил України у м.Дубно Рівненської області. А відремонтували його у ПРВП «Мазсервіс».

На ремонт авто витратили всього дванадцять днів, хоча завдань стояло немало. Було проведено капітальний ремонт двигуна, ходової частини, здійснено заміну бензобаку, електропроводки, замінено гуму, розхідні матеріали та пофарбовано автівку. І все це завдяки вмілим рукам працівників ПРВП «Мазсервіс» та згуртованості підприємців району і міста, зокрема, ТОВ «Хмельницьк-млин», ТОВ «Поділля Агросервіс», ТОВ «ГрузевицяАгро», ПАТ «Укрнафта», ЗС «АВТО ГРУП» та ПП Степун А.В.

Тепер КАМАЗ 5320 як новенький та оснащений чи не головним атрибутом – державним прапором України, вирушить на захист східних рубежів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ