Більше тисячі додаткових робочих місць планують створити в області керівники «СЕ Борднетце-Україна»

Більше тисячі додаткових робочих місць планують створити в області керівники «СЕ Борднетце-Україна»

11.08.15 11:06 0 547
Ще 1600 нових робочих місць пропонує Тернопільщині керівництво товариства з німецькими інвестиціями «СЕ Борднетце-Україна». Про це повідомив його генеральний директор Екхард Бістрам 10 серпня під час робочої зустрічі з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною.

У рамках реалізації інвестиційного проекту Audi серії В9 на підприємстві у Тернополі працює близько 3400 осіб, на даний час ще потрібно 500 робітників.

«Ми наймаємо 25 чоловік щотижня, а нам потрібно 45-50. Заробітна плата – 3,5 тисячі гривень. Забезпечуємо довіз до місця праці у межах 50 км», - зазначив Екхард Бістрам.

Генеральний директор «СЕ Борднетце-Україна» запропонував втілення нового проекту. Це відкриття підприємства у місті Чортків, яке забезпечить роботою 1600 чоловік. Його планують запустити у лютому 2017 року.

«Ми отримали нове замовлення, це електричні частини для Porsche . Наші спеціалісти дослідили територію Тернопільської області, найбільш сприятливим населеним пунктом для запуску підприємства буде місто Чортків», - продовжив Екхард Бістрам.

Із боку облдержадміністрації гарантували повну підтримку щодо організації та впровадження даного проекту.

«Ми створимо робочу групу, яка супроводжуватиме даний процес. Забезпечимо усі питання організації та адміністративної підтримки», - запевнив Степан Барна.

Очільник області подякував генеральному директору «СЕ Борднетце-Україна» за результативну співпрацю.

«Це найкращий інвестиційний проект в області за часів незалежності України, - додав Степан Барна. – Після відкриття підприємства у Чорткові загалом на Тернопільщині буде працевлаштовано близько 5 тисяч осіб», - додав Степан Барна. – Створення комфортних умов для інвесторів є одним із пріоритетних питань . З цією метою в ОДА працює Консультативна рада з питань інвестиційної діяльності. Я запрошую керівництво «СЕ Борднетце-Україна» висловлювати свої пропозиції щодо покращення інвестиційного клімату нашого краю».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Хмельницькому працює ...

КОМЕНТАРІ