Івано-Франківщина: в області ліквідували 18 пожеж,з низ 14 в екосистемах,4 в житловому секторі

Івано-Франківщина: в області ліквідували 18 пожеж,з низ 14 в екосистемах,4 в житловому секторі

11.08.15 08:23 0 561
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС області за сигналом «тривога» виїжджали 28 разів.

Зокрема о 17:39 в місті Калуш по вулиці Богдана Хмельницького вогнеборці ліквідували пожежу вхідних дверей до квартири на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем знищено вхідні двері. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:40 в місті Івано-Франківськ по вулиці Південний бульвар горіла електрощитова в під’їзді на 2-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено електрощитову. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 22:21 в селі Кальна Долинського району виникла пожежа господарської будівлі. Згоріло приміщення стодоли, 5 т сіна, господарський інвентар, речі домашнього вжитку, пошкоджено приміщення стайні та стіну поруч розміщеного житлового будинку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

І надалі мають місце пожежі сухої трави та залишків стерні. Тільки за 9 серпня їх виникло близько більше двох десятків.

Управління ДСНС України у Івано-Франківській області вкотре звертається до мешканців області бути обережними у поводженні з вогнем на відкритій території. Незначні спалювання можуть призвести до масштабних пожеж, загрожувати знищенням житлових будівель та життю людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Свобода" не ...
Наступна новина: На Вінниччині проходить ...

КОМЕНТАРІ