На Хмельниччині жінка ледь не зарізала чоловіка у день народження дочки

На Хмельниччині жінка ледь не зарізала чоловіка у день народження дочки

11.08.15 12:16 0 674
Подія сталася в одному із сіл Волочиського району. Це вже не перший випадок, коли підозрювана взялася за ніж: не так давно жінка поранила свого свекра.

Того дня у домі були гості — святкували день народження 2-річної дочки. Та коли застілля скінчилося і всі розійшлись, між 37-річною господинею та її 33-річним чоловіком виник конфлікт, під час якого жінка схопила зі столу ножа та вдарила чоловіка в живіт.

Потерпілий побіг за порятунком до матері, яка живе неподалік. На місце події одразу викликали «швидку» та правоохоронців. Чоловіка з проникаючим ножовим пораненням доправили в хірургічне відділення Волочиської центральної районної лікарні, прооперували, зараз його стан задовільний.

Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, найближчим часом їй буде обрано міру запобіжного заходу. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

Крім того, зараз на розгляді в суді перебуває ще одне кримінальне провадження, в якому фігурує підозрювана: не так давно жінка поранила свого свекра, але тоді все обійшлось легкими тілесними ушкодженнями.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині завершився ...
Наступна новина: До 50-річччя «Тіней забутих ...

КОМЕНТАРІ