За субсидіями звернулись понад дев’ять тисяч чернівчан

За субсидіями звернулись понад дев’ять тисяч чернівчан

11.08.15 13:03 0 542
Станом на 10 серпня із заявами щодо оформлення субсидій до районних управлінь праці та соціального захисту населення звернулись понад дев'ять тисяч чернівчан. У Шевченківському районі опрацьовано 72,4% звернень, призначено субсидії для 64,8% звернень. У Першотравневому районі опрацьовано 74,6% зверень, призначено субсидій – 68,7%. В Садгірському районі – опрацьовано 91,2% звернень, призначено субсидій в 88,7%. Відмовлено в призначенні субсидій по місту у 484 випадках. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Міський голова Олексій Каспрук звернув увагу керівників районних у місті рад, управлінь праці та соціального захисту населення щодо більш оперативного вирішення питань нарахування субсидій мешканцям Чернівців.

« це питання №1. Чернівчани не повинні чекати початку опалювального сезону, аби отримати субсидії на комунальні послуги. Зараз до відповідних управлінь звернулись 9 тисяч городян, а звернеться біля 25 тисяч родин, яким потрібно нарахувати субсидії. І всі працівники управлінь соціального захисту повинні працювати в посиленому режимі, аби чернівчани витрачали мінімум часу для заповнення декларацій та заяв. Для всіх, хто потребує субсидій, процедура звернення щодо їх нарахування максимально спрощена, – сказав Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дев’ятнадцятирічний ...
Наступна новина: У Китаї знайшли понад 200 ...

КОМЕНТАРІ