Чернігівська область: щодня на водоймах тонуть люди

Чернігівська область: щодня на водоймах тонуть люди

11.08.15 14:55 0 710
9 серпня о 15:42 в озері "Сорокине", що поблизу с. Туманська Гута Козелецького району, рятувальники знайшли та витягли на берег тіло 35-річної місцевої жителькі. Як з'ясувалося, жінка 8 серпня разом із компанією відпочивала на березі водойма. Після тривалого перебування на сонці вона пішла купатися, проте нікому з друзів цього не повідомила. Останні помітили її відсутність лише через деякий час та почали пошуки, проте це нічого не дало. Після цього люди викликали на місце події рятувальників, міліцію і швидку. Обставини трагедії встановлює слідство.

Зазначимо, що на Чернігівщині лише за останній тиждень потонуло 6 людей, а з початку року – 41. Основною причиною трагедій є порушення населенням заходів безпеки під час купання чи риболовлі.

У зв’язку з цим, рятувальники закликають громадян бути обережними під час перебування біля водойм. Пам’ятайте, що небезпечно різко заходити у воду після тривалого перебування на сонці. Для купання обирайте спеціально обладнані місця, де тверде дно, пологий схил та нема швидкої течії чи водоверті. Не запливайте далеко від берега і не заходьте у воду в нетверезому стані.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ