Рівненщина: у

Рівненщина: у "Злагоді" - День відкритих дверей

11.08.15 15:11 0 635
7 серпня за ініціативи Зарічненського районного центру зайнятості відбувся День відкритих дверей в сільськогосподарському комунальному підприємстві «Злагода», який організований для безробітних села Неньковичі.

У заході взяли участь 9 безробітних, в тому числі 2 учасника АТО.

День відкритих дверей проходив за участю керівника СКП «Злагода» Сергія Свирида та сільського голови Неньковицької сільської ради Василя Свирида. Його метою було надання роботодавцю можливості презентувати своє підприємство та робочі місця місцевим жителям.

Василь Свирид поінформував учасників про участь Неньковицької сільської ради в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад, в якому вони здобули винагороду розміром в 130 тис. грн. Громада ухвалила рішення придбати за ці кошти 3 столярні станки та на базі СКП «Злагода» відкрити новий цех з виробництва столярних виробів. У результаті - в СКП «Злагода» було створено нові робочі місця для безробітних селян. Також присутні на цьому заході ознайомились з умовами праці та рівнем заробітної плати та самим процесом виробництва виробів з деревини.

Виступаючи перед учасниками заходу, керівник СКП «Злагода» Сергій Свирид наголосив, що на сьогоднішній час попит на столярні вироби зростає, а тому в планах до кінця 2015 року - створити ще додатково 2 робочі місця, адже завдяки тісній співпраці з центром зайнятості на створене нове робоче місце працевлаштували безробітного за професією столяр, одного безробітного з числа учасників АТО працевлаштовано на тимчасові роботи.

Під час заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Надія Мельникович поінформувала про послуги центру зайнятості, зокрема, надання компенсації єдиного соціального внеску роботодавцям за працевлаштування безробітних на нові робочі місця. Також зосередила увагу учасників на тимчасовій зайнятості, презентувала роботодавцю Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, розповіла про можливість стажування майбутніх працівників безпосередньо на виробництві.

Участь у заході забезпечила безробітним прямий контакт з роботодавцем та можливість ознайомитись з видом послуг, які надає підприємство.

Як результат Дня відкритих дверей - один безробітний, з числа учасників АТО буде направлений на тимчасові роботи в СКП «Злагода».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ