В Закарпатській області у Рахові трапилася ДТП за участю працівника міліції

В Закарпатській області у Рахові трапилася ДТП за участю працівника міліції

11.08.15 18:38 0 618
На вулиці Рахова міліціонер-водій Мукачівського ВДСО, старший сержант міліції, здійснив наїзд на велосипедиста. Експертиза засвідчила, що потерпілий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Вчора близько 18-ї години до чергової частини Рахівського райвідділу міліції зателефонував водій Мукачівського відділу Державної служби охорони. Старший сержант міліції повідомив, що, рухаючись на службовому автомобілі«Дейво», він скоїв наїзд на велосипедиста.

Як з′ясувалося, ДТП трапилась на вул.Київській в місті Рахів. Велосипедиструхався узбіччям впопутному напрямку та різко поміняв напрямок руху,виїхавши на проїжджу частину. В результаті цього сталося зіткнення.

Травмованого велосипедиста було відразу доставлено до Рахівської районної лікарні. У потерпілого медики діагностували забійні рвані рани правої гомілки, перелом ступневого суглоба. Також експертиза засвідчила, що велосипедист перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронець тілесних ушкоджень не отримав.

За даним фактом прокуратурою району розпочато кримінальне провадження. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Рахівського райвідділу міліції.

За інформацією Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державтоінспекція ...
Наступна новина: З початку року Вінниччина ...

КОМЕНТАРІ