Вінницька область: рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпечної поведінки на природі

Вінницька область: рятувальники продовжують навчати дітей правилам безпечної поведінки на природі

12.08.15 08:25 0 573
10 серпня до вихованців дитячого табору відпочинку «Казкова долина», що у Літинському районі, завітали місцеві рятувальники.

Бійці ДСНС демонстрували дітям можливості рятувальної техніки та спецобладнання, яке використовується під час виконання рятувальних робіт. Розповідали про основні вимоги безпечного відпочинку на водоймах і лісі.

За словами начальника Літинського районного сектору ДСНС у Вінницькій області Григоря Горбачука, подібні спільні заходи у таборі стали вже традицією. Вони подобаються дітям. Завдяки водоймі, що є на території закладу,є гарна можливість показати на практиці імітацію з порятунку людини, що тоне, та надання їй першої домедичної допомоги.

Також усі бажаючі хлопчики та дівчатка мали можливість приміряти на собі спорядження рятувальника та розпитати бійців ДСНС про всі особливості героїчної професії.

Вихователі «Казкової долини» запевняють, що подібні зустрічі добре закарбовуються в дитячій пам’яті. Адже у перехідному періоді підліткам цікаво все.

Що ж до безпеки в оздоровчому літньому таборі, то тут з дітьми під час їхнього перебування регулярно проводяться бесіди педагогічним колективом.

Рятувальники сподіваються, що даний захід, а також набуті під час нього знання залишатимуться у дитячій пам’яті надовго.

ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ