Вінничина: голова ОДА Валерій Коровій відвідав «Школу самостійного життя» (+фото)

Вінничина: голова ОДА Валерій Коровій відвідав «Школу самостійного життя» (+фото)

12.08.15 10:35 0 655
Дванадцятий рік поспіль за ініціативи громадської організації «Гармонія» для людей з обмеженими фізичними можливостями проводився табір-семінар «Школа самостійного життя».

У суботу робота табору – семінару «Школа самостійного життя» розпочалася з дружньої зустрічі з головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм. Під час зустрічі обговорювались питання про реформи, і про економіку, про місцеве самоврядування та перспективи напрацювання спільних дій направлених на прийняття інклюзивних рішень на обласному та районних рівнях. «Для цього буде проведено регіональний форум та спільно напрацьовано обласну програму щодо створення доступного середовища у європейській Вінницькій області» - зауважив очільник області.

Учасники Школи представили міні проекти для своїх громад. Сергій Юденко (с. Тернівка Крижопільського району) - «Створення більярдного клубу в громаді»; Вадим Назарук (смт. Сутиски ) — проект «Майданчик для екстремальних видів спорту».

У свою чергу Валерій Коровій запевнив, що 100% підтримає всі проекти та залучить до їх реалізації районні адміністрації та депутатів. «Майбутнє України за ініціативними громадами та громадськими організаціями такими, як «Гармонія» - наголосив Валерій Коровій.

У рамках зустрічі обговорили плани про проведення обласного форуму «Включення людей з інвалідністю у процеси реформування». Півтори години щирої розмови стали стартовим майданчиком для розвитку ІНКЛЮЗИВНОЇ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ, в якій люди з інвалідністю стануть повноправними учасниками соціальних, політичних, економічних процесів.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ