ідбулася колегія по підсумках роботи АПК області за І півріччя 2015 року та нарада - семінару з питань сівби озимого ріпаку урожаю 20

ідбулася колегія по підсумках роботи АПК області за І півріччя 2015 року та нарада - семінару з питань сівби озимого ріпаку урожаю 20

12.08.15 08:30 0 528
7 серпня 2015 року відбулася колегія по підсумках роботи агропромислового комплексу області за І півріччя 2015 року і нарада - семінару з питань сівби озимого ріпаку урожаю 2016 року.

Даний захід відбувся на базі ТО' «Агрофірма «Обрій» с. Голосків Летичівського району та історико-культурного заповіднику «Меджибіж».

' роботі колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації '.І. Кальніченко, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації '.П. Конончук, начальник управління Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації І.О. Одземок, голова Летичівської райдержадміністрації І.Д. Матлаєва, директор інституту кормів та сільського господарства Поділля НААНУ О.'. Корнійчук, начальники, головні агрономи управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники базових господарств.

' ході проведення наради розглядалися питання строків сівби озимого ріпаку та догляду за посівами в кліматичних умовах, які склалися на Хмельниччині у поточному році.

У своєму заключному слові заступник голови облдержадміністрації '. Кальніченко наголосив на необхідності термінового завершення збирання ранніх зернових культур, пожежної безпеки на полях та інших сільськогосподарських об’єктах під час жнив та виконання посівних робіт озимих культур у визначені терміни.

: .
ֲ
3 (: 0)

в