Діти учасників АТО повернулись додому після 6-денного відпочинку на Закарпатті та в Угорщині

Діти учасників АТО повернулись додому після 6-денного відпочинку на Закарпатті та в Угорщині

12.08.15 09:59 0 726
22 хлопчикам та дівчаткам, батьки яких воювали на Сході України та мають статус учасника бойових дій, випала можливість відволіктись від буденних турбот. Діти весело відпочили та оздоровились у чарівному Закарпатті, а також відвідати славетні місця сусідньої Угорщини.

Ідея організувати поїздку виникла під час чергового засідання Асоціації учасників АТО, яке відбулось у Львівському державному університеті внутрішніх справ. А реалізувати задум вдалось завдяки фінансовій підтримці Генеральних консульств Угорщини в Ужгороді та Берегові і Почесного консула Угорщини у Львівській області й Львові Лариси Малех.

Працівники Львівського державного університету внутрішніх справ: доцент кафедри адміністративного права та адміністративного процесу Катерина Костовська та викладач кафедри цивільного права та процесу Ірина Євхутич, які упродовж усієї подорожі супроводжували діток, розповіли про всі цікаві місця, що їм вдалось відвідати. Крім того, повідали яке враження справила поїздка на маленьких українців.

«По приїзду на Берегівщину, 1 серпня, нашу групу поселили в готелі «Гелікон», в затишних двох- і тримісних номерах із усіма зручностями. На території готелю діти займались ранковою зарядкою, харчувались, відвідували соляну печеру, плавали в басейні та грілись у чанах, – ділиться враженнями Ірина Євхутич. – Ми усі намагались створити для наших маленьких друзів комфортні умови для приємного відпочинку».

Так, у рамках туру, на дітей чекали цікаві екскурсії в сусідню Ніредьгазу (Угорщина). Там вони відвідали популярний у Європі зоопарк та аквапарк, Берегівський краєзнавчий музей, Мукачівський замок, побували на озері Дідово.

Насичений відпочинок дітям припав до душі. Вони із щирими посмішками повернулись у Львів та захоплено ділились враженнями від поїздки із батьками та друзями.

Відділ зв'язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У ДНЗ міста Луцька ...
Наступна новина: Чернівці: Внесок ...

КОМЕНТАРІ