В Закарпатській області у Нанкові рятувальники вчили населення пожежній безпеці та профілактиці інших надзвичайних ситуацій

В Закарпатській області у Нанкові рятувальники вчили населення пожежній безпеці та профілактиці інших надзвичайних ситуацій

12.08.15 08:05 0 645
З метою організації навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження пожеж в екосистемах краю та недопущення загибелі людей на воді, 11 серпня у с. Нанково Хустського району працівниками оперативно-рятувальної служби Закарпаття було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора. До цієї профілактичної акції також долучилися працівники соціального захисту, депутатський корпус сільської ради та правоохоронці.

Особлива увага зверталася на незахищені верстви населення. У даному населеному пункті проживає 11 одиноких та перестарілих громадян та троє інвалідів. З усіма було проведено бесіди на предмет дотримання правил пожежної безпеки у побуті та правил поведінки під час виявалення вибухоненебезпечних предметів. Загалом було обстежено та вручено символічні приписи, де вказувалися основні недоліки протипожежних вимог, 94 дворогосподарства.

Не оминули працівники й дошкільного навчального закладу. В доступній формі вихованцям та педагогічному колективу розповіли про основні вимоги пожежної безпеки в різноманітних ситуаціях.

Також рятувальники відвідали адміністрактивні заклади та об’єкти торгівлі в приміщеннях яких було розиміщено плакати на протипожежну тематику.

У кінці свого візиту рятувальники мали зустріч з настоятелем Свято-Духівського православного храму протоієреєм Іоаном Юриною, до якого звернулися з проханням пропагувати основи безпечної життєдіяльності. У свою чергу отець Іоан запевнив присутніх, що після богослужінь буде звертатися до вірян з проханням дотримуватися правил пожежної та особистої безпеки, а також робити все необхідне аби запобігти лиху у власних дворогосподарствах.

У ДСНС України у Закарпаьській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на честь ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ