Чернівецька область: за останню добу виникло 15 пожеж,на одній з яких рятувальники евакуювали 2 людей

Чернівецька область: за останню добу виникло 15 пожеж,на одній з яких рятувальники евакуювали 2 людей

12.08.15 14:17 0 670
Впродовж останньої доби на території Чернівецької області сталося 15 пожеж. Так, 10 серпня о 17:49 на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в магазині у місті Новодністровськ. Загорання розпочалося з покрівлі магазину. Через те, що покрівля магазину була оздоблена легкозаймистими матеріалами, полум’я швидко поширилося на площу 70 кв.м. На момент виникнення пожежі всередині магазину знаходилося 2 людей, яким через сильне задимлення загрожувала небезпека. Вже о 17:54 на місці події працювали рятувальники міста Новодністровськ. Вогнеборці відразу евакуювали людей, які знаходилися в магазині, у безпечне місце. Додатково на ліквідацію пожежі були направлені рятувальники міста Сокиряни та місцева пожежна команда села Ломаченці. О 18:05вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких її застав на момент прибуття перший пожежно-рятувальний підрозділ. О 18:30 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покриття магазину, меблі, речі домашнього вжитку. Попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замкнення електромережі.

Ще дві пожежі виникли в Новоселицькому районі. Так, у селі Довжок Новоселицького району горів житловий будинок місцевої мешканки. За місцем виклику були направлені рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 11 міста Новоселиця. Вогнеборці локалізували пожежу, запобігши розповсюдженню вогню. В подальшому пожежа була ліквідована. Вогнем знищено покриття будівлі, речі домашнього вжитку. Оперативні дії рятувальників дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

У селі Припруття Новоселицького району сталася пожежа в господарській будівлі. Складність пожежі полягала в тому, що поруч із господарською будівлею знаходився житловий будинок, на який міг перекинутися вогонь. Рятувальники міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Бояни, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу. Полум’ям знищено покриття господарської будівлі, пошкоджено перекриття споруди. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Також за останню добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області ліквідували 6 пожеж через загорання сухої трави загальною площею майже 7,5 га. Всього в ході ліквідації пожеж, які виникли в Чернівецькій області, вогнеборці врятували від знищення 6 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернігівська область: у ...

КОМЕНТАРІ