Комісія Мінюсту України перевіряє хід люстрації в УМВС Хмельниччини

Комісія Мінюсту України перевіряє хід люстрації в УМВС Хмельниччини

12.08.15 12:57 0 609
У рамках доручення Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка комісія здійснить перевірку ходу люстрації в органах влади області в цілому та в міліції – зокрема.

до Хмельницького прибула анонсована Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком комісія Мін'юсту, яка перевірятиме дотримання в області положень Закону України «Про очищення влади».

Члени комісії зустрілися за «круглим столом» з керівництвом УМВС та особами, відповідальними за проведення люстраційних перевірок у структурних та територіальних підрозділах міліції області.

Представників Мін'юсту цікавили кількісні та якісні показники люстраційних процесів в Управлінні, результати проведених перевірок щодо керівного складу, а також претендентів на посади. Крім того, члени комісії цікавились питаннями висвітлення процесу люстраційних перевірок та взаємодії у цьому питанні з громадськістю.

– У нас підписаний меморандум про співпрацю з громадськими організаціями, працює Громадська рада при УМВС, постійно проводяться «круглі столи» та громадські слухання, – зазначив начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин. – І хочу вас запевнити, що жодне призначення на керівну посаду без обговорення з громадськістю не відбувається.

Представники Міністерства юстиції дали роз'яснення працівникам управління кадрового забезпечення окремих положень Закону України «Про очищення влади».

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернівці: ...

КОМЕНТАРІ