У МВС України відбулася зустріч з представниками Вищої школи права Польщі

У МВС України відбулася зустріч з представниками Вищої школи права Польщі

12.08.15 15:18 0 629
Під час зустрічі фахівці обговорили питання започаткування проекту «Польсько-український центр системної трансформації - платформа навчально-консультативна».

У Міністерстві внутрішніх справ України відбулася зустріч викладачів Вищої школи права і адміністрації м. Перемишиль (Польща) з представниками відомства. З української сторони були присутні начальник Управління міжнародних зв'язків Мері Акопян, заступник начальника Департаменту кадрового забезпечення Ігор Клименко та заступник начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС України Сергій Житняк.

За словами координатора проекту Агати Фургали, проект передбачає навчання українських правоохоронців у сфері боротьби з корупцією, а також тих осіб, які у зв'язку зі своєю діяльністю знаходяться під особливою загрозою корупційних ризиків.

Проект розрахований на 5 років. За цей час планується охопити майже 5 тисяч українських учасників у формі навчань і практичних занять. Також майже 5 тисяч осіб навчатимуться дистанційно.

Українські правоохоронці пообіцяли детальніше вивчити проект та надати свої пропозиції щодо його реалізації. Також сторони висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комісія з питань ...
Наступна новина: На Тернопіллі вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ