Тернопільські рятувальники отримали особливий подарунок від польських колег

Тернопільські рятувальники отримали особливий подарунок від польських колег

12.08.15 17:06 0 628
Протягом 8-12 серпня на Тернопільщині побувала з візитом делегація працівників державної пожежної охорони з Шльонського воєводства Республіки Польща. В знак багаторічної дружби польські вогнеборці подарували українським колегам технічно-рятувальний автомобіль IVEKO Magirus, який відтепер перебуватиме на озброєнні Тернопільських рятувальників.

Цей автомобіль хоч і не новий, проте технічно-справний та обладнаний механізмами, які дозволяють розбирати важкі конструкції. Зокрема його оснащено ланцюговою лебідкою, щоб витягати та буксирувати автомобілі, краном-маніпулятором, для деблокування потерпілих з-під завалів, чи деформованих машин та телескопічною мачтою для освітлення місця події у нічний час. Від тепер цей транспортний засіб використовуватимуть для ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних ситуацій, переважно техногенного характеру.

А от відсіки для механізованого інструменту доведеться доукомплектувати необхідними технічними засобами. Зокрема там буде розміщуватись гідравлічне та пневматичне аварійно-рятувальне обладнання, спеціальні інструменти для виконання рятувальних операцій, пов’язаних з деформацією та руйнуванням елементів конструкцій транспортних засобів, що зазнали пошкоджень в дорожньо-транспортних пригодах, а також будівельних та інших конструкцій, пошкоджених внаслідок аварій, або стихійного лиха.

Даруючи автомобіль польські колеги побажали українським рятувальникам, щоб їм доводилось якнайменше використовувати його у роботі, а ще спокою та миру і ніяких надзвичайних ситуацій!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: Использование зубных ...

КОМЕНТАРІ