Тернопілля: рятувальники закликають громадян бути вкрай обережні,відпочиваючи на водоймах!

Тернопілля: рятувальники закликають громадян бути вкрай обережні,відпочиваючи на водоймах!

12.08.15 08:38 0 567
У дні літньої спеки, яка зараз панує на теренах нашого краю, погодні умови сприятимуть проведення відпочинку на природі. Більшість людей в цю жарку пору рятуються від палючого сонця на затишних берегах водойм. На жаль, буває, відпочивальники забувають про правила безпечної поведінки на воді, і часто, ціною такої необачності стає їх власне життя. Про це свідчать цифри безжальної статистики – від початку року на водоймах Тернопільщини загинуло 27 людей, з них двоє дітей.

Відлік життів, забраних водою, було продовжено 9 серпня, коли під час купання в ставі міста Борщів втопився мешканець села Могильниця Теребовлянського району, 1989 року народження. Тіло загиблого виявили 10 серпня працівники місцевої рятувальної станції. Цього ж числа до Кременецької центральної районної лікарні шпиталізовано жителя села Савчинці Кременецького району, 1970 року народження з діагнозом «Постреанімаційна хвороба, алкогольне сп’яніння». Від неминучої загибелі чоловіка, що у стані алкогольного сп’яніння опинився у водойму та почав тонути, врятували місцеві мешканці, які відпочивали на березі, неподалік місця події.

Рятувальники застерігають: громадяни будьте вкрай обережні, відпочиваючи на водоймах! Дотримуйтесь елементарних правил, які дозволять вберегти ваше життя від небезпеки.

* Пам’ятайте, ваша необережність та необачність, може призвести до незворотних та трагічних наслідків!

* Не наражайте на небезпеку власне життя та здоров’я!

* Будьте вкрай обережні, відпочиваючи на водоймах!

* Дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки на воді!

* Не купайтеся у невідомих вам та невизначених для цього місцях!

* Не дозволяйте дітям купатися без нагляду дорослих!

* Не заходьте у воду в нетверезому стані!

Це головні та необхідні умови, від яких може залежати збереження вашого життя і здоров’я!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ