В Івано-Франківській області вода забрала життя людини

В Івано-Франківській області вода забрала життя людини

12.08.15 11:38 0 660
Вода продовжує забирати життя прикарпатців. 10 серпня о 16:10 на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №8 смт. Рожнятів надійшло повідомлення про те, що на Чечвинському водосховищі втопився 53-річний житель села Цінева Рожнятівського району та потрібна допомога в пошуку тіла утопленика.

Мертву людину знайшли о 18:54 працівники відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області. Тіло чоловіка підняли на поверхню та передали працівникам міліції.

Управління ДСНС в області звертає увагу громадян - не лізьте у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води зі швидкою течією, не заходьте у воду напідпитку, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; купаючись на «дикому пляжі» чи у незнайомому місці – не пірнайте з берега, гірки, дерева; у воду слід входити неспішно, обережно пробуючи дно ногою; купатися краще там, де є рятувальні служби; особливо слідкуйте за дітьми: їхня поведінка у воді непередбачувана.

Основною причиною загибелі людей на воді є страх. У більшості випадків тонуть люди, котрі вміють плавати, і з самовпевненістю запливають далеко від берега.

Будьте обережні на берегах водойм!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ