Івано-Франківщина: за добу в області зареєстровано 45 пожеж

Івано-Франківщина: за добу в області зареєстровано 45 пожеж

12.08.15 16:35 0 653
10 серпня о 09:15 в селищі Делятин Надвірнянського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Того ж ранку за викликом «Тривога» волинські рятувальники виїжджали в селище Вигода Долинського району, де горів одноповерховий житловий будинок на дві квартири. Вогнем знищено покрівлю житлового будинку на площі 120 м.кв., речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни і перегородки. На місці пожежі врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 09:45 тлумацькі рятувальники мчали в село Палагичі на гасіння пожежі в житловому будинку. Внаслідок пожежі знищено диван та речі домашнього вжитку.. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем із сторони власників.

Того ж дня о 15:40 в місті Калуш по вулиці Пушкіна сталася пожежа в приміщенні кухні в одній із житлових квартир на п’ятому поверсі 9-ти поверхової житлової споруди. Внаслідок пожежі пошкоджено газову плиту. Причина виникнення пожежі – підгоряння їжі на газовій плиті з подальшим горінням.

О 18:01 в місті Тлумач по вулиці Довженка сталося займання автомобільного гаража. Пошкоджено металевий гараж на площі 15 м.кв. На місці пожежі врятовано два сусідні гаражі. Причина виникнення пожежі встановлюється фахівцями.

Близько опівночі в селищі Богородчани сталася пожежа покрівлі криниці на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

В той же час в Івано-Франківську по вулиці Тисменицькій горіли речі домашнього вжитку в житловій квартирі. Внаслідок пожежі пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 1,5 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

На Прикарпатті продовжують горіти сухі трави та залишки стерні. Причиною виникнення таких пожеж найчастіше є необережне поводження людей з вогнем. Пам’ятайте! Палити, розводити та залишати без догляду багаття, застосовувати будь-який відкритий вогонь в лісі, на хлібних ланах, спалювати суху траву, стерню на полях та поблизу них категорично забороняється!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: УВАГА ...
Наступна новина: У Житомирському районі ...

КОМЕНТАРІ